RUSKOG PREDSEDNIKA ODAO JEDAN GEST: Stručnjak za govor tela OTKRIVA Putinovu TAJNU PORUKU! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2024, 14:10

RUSKOG PREDSEDNIKA ODAO JEDAN GEST: Stručnjak za govor tela OTKRIVA Putinovu TAJNU PORUKU! (VIDEO)

Bilo je trenutaka u kojima je Putin uživao.

Ruski predsednik Vladimir Putin razgovarao je s američkim novinarom Takerom Karlsonom što je bio njegov prvi intervju za neki zapadni mediji nakon što je Rusija pokrenula specijalnu vojnu operaciju u Ukrajini. Putinov intervju u kom je naglasio da Rusija ne želi nikakvo širenje rata koji je trenutno unutar ukrajinskih granica, gledali su milioni ljudi širom sveta, a danas ga analiziraju vodeći svetski mediji i stručnjaci.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Stručnjak za govor tela Džudi Džejms rekla je za američko izdanje "Dejli Ekspresa" da je Vladimir Putin u više navrata tokom intervjua naglasio svoj autoritet.

- Putin je tokom razgovora u nekoliko navrata podigao oba kažiprsta što je naglašavanje autoriteta i moći - navodi Džejms.

Takođe je primetila da se Putinova poza menjala tokom razgovora od izraza užitka do ozbiljnosti dok se bližio kraju intervjua. Džejms je posebno istakla njegov gest kad je ponosno govorio o hipersoničnim sistemima i ruskim tehnološkim dostignućima.

- To vidimo iz položaja njegovog torza koji se širio dok je govorio o ruskim hipersoničnim raketama koje su moćnije od svih drugih - tvrdi Džejms.

Uporedila je Putinov govor tela sa reakcijom Karlsona.

Ep. 73 The Vladimir Putin Interview pic.twitter.com/67YuZRkfLL

— Tucker Carlson (@TuckerCarlson) February 8, 2024

Novinar je u početku izgledao opušteno, ali se postepeno uozbiljio kako je Putin nastavljao s izlaganjem. Već na početku, primećuje Džejms, ruski predsednik je postavio ton razgovora pitajući Karlsona hoće li da razgovaraju ozbiljno ili želi "tok šou".

To je postavilo temelje za restriktivni ton razgovora koji je usledio.

Putin je u nastavku preuzeo kontrolu nad konverzacijom prezentujući istorijsku naraciju o Rusiji i Ukrajini dok je Taker Karlson uglavnom slušao bez intervencija.

- Nema dileme da je Putin dominirao intervjuom - slažu se stručnjaci.

Srbija danas/Vecernji.hr

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.