RUSKI SUHOJI U AKCIJI: U srednjoj Aziji na vojnim vežbama bombardovan je uslovni neprijatelj (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2020, 16:49

RUSKI SUHOJI U AKCIJI: U srednjoj Aziji na vojnim vežbama bombardovan je uslovni neprijatelj (VIDEO)

Vojne vežbe ruskih snaga

Avioni Su-25SM ujedinjene ruske vojne baze raspoređene na teritoriji Kirgizije upotrebili su avio-bombe i rakete vazduh-zemlja tokom taktičke vežbe na jednom od vazduhoplovnih poligona u planinama Srednje Azije.

Ruski jurišni avioni Su-25SM su, tokom izvršavanja postavljenih zadataka, avio-bombama pogodili ciljeve koji su simulirali komandni punkt uslovnog protivnika, a takođe odradili raketni napad na konvoj tehnike uslovnog protivnika. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Avioni su leteli brzinom od 700-750 km/čas i na visini od 200 do 2.500 metara.

Ujedinjena ruska vojna baza je deo Kolektivnih snaga za brzo raspoređivanje i uključena je u obezbeđivanje vazdušnog prostora država ODKB. U bazi su raspoređeni avioni Su-25SM i helikopteri Mi-8MTV.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.