RUSKI SPECIJALCI SPREČILI TERORISTIČKI NAPAD: Likvidirano šest terorista (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2020, 19:05

RUSKI SPECIJALCI SPREČILI TERORISTIČKI NAPAD: Likvidirano šest terorista (FOTO/VIDEO)

Tokom operacije ranjen je jedan specijalac, a niko od civila nije stradao.

Ruski specijalci likvidirali su u Dagestanu šest terorista DAEŠ-a koji su planirali napad, saopštio je Nacionalni antiteroristički komitet Rusije.

Tokom antiterorističke operacije u Hasavjurtovskom regionu u Dagestanu ruski specijalci su dobili informacije da se naoružani teroristi kriju u šumi severno od sela Goksuv.

Pri pokušaju hapšenja, teroristi su otvorili vatru iz automatskog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oružja i bacali su granate.

- Prestupnici su neutralizovani - navodi se u saopštenju Nacionalnog antiterorističkog komiteta.

- Prema informacijama kojima raspolažemo likvidirani teroristi su bili povezani sa međunarodnom terorističkom organizacijom DAEŠ, koordinirali su svoje akcije sa njihovim predstavnikom i planirali su da izvedu niz terorističkih napada na pripadnike policije i verske vođe, kao i da iznude novac od preduzetnika kako bi finansirali terorističke aktivnosti - navodi se u saopštenju komiteta.

Snimak akcije ruskih specijalaca možete pogledati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.