RUSKI MOĆNI AVION SE dodatno MODERNIZUJE: SU-34 sve BOLJI i JAČI (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2018, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RUSKI MOĆNI AVION SE dodatno MODERNIZUJE: SU-34 sve BOLJI i JAČI (VIDEO)

Šojgu je naglasio da je neophodno održati postignutu stopu proizvodnje

Ruski ministar odbrane Sergej Šojgu poručio je tokom posete novosibirkoj fabrici aviona "V.P. Čkalov" da, treba uzeti u obzir iskustvo vojne kampanje u Siriji, kada je u pitanju proizvodnja aviona.

Pročitajte i:

Šojgu je nakon posete kompaniji koja je deo holdinga "Suhoj" rekao - Kvalitet, kvalitet i ponovo, kvalitet. To je ključni kriterijum.

Direktor fabrike Sergej >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Smirnov obavestio je ministra odbrane da kompanija trenutno radi sa maksimalnim kapacitetom, te naglasio da je uspešno implementiran državni ugovor sa vojnim odeljenjem o isporuci aviona Su-34.

- U toku su eksperimentalni projekti koji će značajno povećati borbene sposobnosti Su-34. Ovaj avion ističe on, "ima veliki potencijal modernizacije".

, a posebnu pažnju posvećivati stručnom usavršavanju i prekvalifikaciji zaposlenih u preduzeću.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.