RUSIJA UPUTILA STRAŠNE PRETNJE: Američki avioni će goreti i padati!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 18:10

RUSIJA UPUTILA STRAŠNE PRETNJE: Američki avioni će goreti i padati!

Predstavnik Kremlja je skrenuo pažnju i na odsustvo antiamerikanizma kao takvog u Ruskoj Federaciji.

Pres-sekretar predsednika Ruske Federacije Dmitrije Peskov izjavio je na obrazovnom maratonu "Prvo znanje" da će američke letelice, u slučaju da se nađu iznad Rusije, biti uništene.

Predstavnik Kremlja je napomenuo da tenkovi američke proizvodnje već voze po ruskom tlu, što podrazumeva nove teritorije Ruske Federacije u ratnoj zoni u Ukrajini. Njih, naglasio je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Peskov, uništavaju i biće uništeni od ruskih vojnika. Ista sudbina čeka i američke avione.

- Ako američki avioni lete iznad naše teritorije, ne sumnjam da će se i naša hrabra vojska pobrinuti da ovi avioni izgore i padnu - izjavio je Peskov.

Osim toga, pres-sekretar šefa države je naglasio da se Rusiji ne dopadaju oni američki lideri koji vređaju ruskog predsednika i koji izjavljuju da će učiniti sve da pobede našu zemlju.

Ali oni američki političari koji žele dijalog sa Moskvom su dobrodošli u Ruskoj Federaciji, primetio je Peskov.

Predstavnik Kremlja je skrenuo pažnju i na odsustvo antiamerikanizma kao takvog u Ruskoj Federaciji, čak i u aktuelnoj političkoj i ekonomskoj situaciji, kada SAD naoružavaju Ukrajinu i uvode oštre ekonomske sankcije našoj zemlji.

(Srbija Danas/Tv Front)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.