RUSIJA SPREMNA DA POLAKO KAŽE KRAJ KORONI: 23 regiona postepeno ublažava mere protiv virusa

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2020, 18:33

RUSIJA SPREMNA DA POLAKO KAŽE "KRAJ" KORONI: 23 regiona postepeno ublažava mere protiv virusa

Smanjenje je primećeno u 16 ruskih regiona, dodao je Česrnišenko.

U 23 ruske regije moguće je ublažiti ograničenja koja su uvedena u borbi protiv širenja korona virusa, izjavio je danas potpredsednik vlade Rusije Dmitrij Černišenko na brifingu posvećenom izgledima za oživljavanja turističke industrije.

On je kazao da su prema raspoloživim podacima 23 ruske regije spremne da ublaže restriktivne mere, a da se situacija sa korona virusom u zemlji da dalje svakodnevno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prati.

Istakao je da je koeficijent reprodukcije u poslednjih 10 dana stalno ispod 1, kao i da se opterećenje zdravstvenog sistema i broj zauzetih bolničkih kreveta u istom periodu smanjio sa 63 odsto na 56 odsto.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.