RUSIJA POMNO PRATI DOGAĐAJE U SRBIJI Vučić o izjavi Valentine Matvijenko: Jedna sintagma mi je bila posebno važna!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023, 14:28

"RUSIJA POMNO PRATI DOGAĐAJE U SRBIJI" Vučić o izjavi Valentine Matvijenko: Jedna sintagma mi je bila posebno važna!

Podsetimo, Matvijenko je izjavila da je Zapad započeo aktivnu fazu pripreme terena za "obojenu revoluciju" u Srbiji

Predsednik srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je danas reči predsedavajuće Saveta Federacije Rusije Valentine Matvijenke, rekavši da mu je jedna sintagma bila posebno važna.

- S' pažnjom sam pratio šta je rekla Valentina Matvijenko, koja dobro poznaje prilike u regionu - rekao je predsednik Srbije uz konstatciju da je za njega >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bio posebno važan izraz "mrežnocentrični napad".

On je dodao da je očigledno da u Rusiji sa pažnjom prate događaje u našoj zemlji.

Podsetimo, Matvijenko je izjavila da je ZapaWarGonzod započeo aktivnu fazu pripreme terena za "obojenu revoluciju" u Srbiji.

- Danas imamo klasičan primer mrežnocentričnog rata, kada mrežne strukture koje kontroliše Zapad koriste neku osetljivu temu za slabljenje situacije, pokušavajući da je dovedu u stanje kada može da deluje kao "okidač". A nakon toga izazivaju demonstracije i aktiviraju pripremljenu lokalnu opoziciju. Upravo tako je počelo ozloglašeno "arapsko proleće", na isti način dva puta - 2009. i 2022. godine - pokušali su da "uzdrmaju" Iran. Danas je na udaru Srbija - konstatovala je Matvijenko.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.