RUSIJA JE RATNA MAŠINA! Tramp ŠOKIRAO Ameriku, a deo izjave će ih ZALEDITI: Oni su pobedili Hitlera...

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 20:27

"RUSIJA JE RATNA MAŠINA"! Tramp ŠOKIRAO Ameriku, a deo izjave će ih ZALEDITI: "Oni su pobedili Hitlera..."

Tramp naglasio istorijske uspehe ruske vojske.

Bivši američki predsednik Donald Tramp na Foks njuzu nazvao je Rusiju "ratnom mašinom" koja je pobedila Napoleona i Adolfa Hitlera, kao i većom zemljom u poređenju sa evropskim saveznicima Vašingtona u NATO-u.

- Oni su pobedili Hitlera. Pobedili su Napoleona. Ovo je ratna mašina - rekao je on, komentarišući "konfrontaciju" između evropskih saveznika SAD u NATO-u i Rusiji u intervjuu za Fox news.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Tramp je dodao da je i Ruska Federacija veća od evropskih zemalja i ukazao na potrebu da saveznici Vašingtona povećaju potrošnju na odbranu, jer je sada razlika sa Sjedinjenim Državama 150 milijardi dolara.

Podsećamo, nekadašnji američki predsednik Donald Tramp prokomentarisao je u ponedeljak prvi put smrt ruskog opozicionara Alekseja Navaljnog u zatvoru!

Politiko navodi da se Tramp čekao 72 sata da se oglasi. Tramp, međutim, takođe primećuje Politiko, nikoga nije optužio za smrt opozicionara već je svoje aktuelne pravne probleme povezao sa Navaljnim. Trampu je u petak, podsetimo, naloženo da plati kaznu od 355 miliona dolara zbog građanske prevare.

- Iznenadna smrt Alekseja Navaljnog učinila me je sve više i više svesnim šta se dešava u našoj zemlji. To je spor, ali stabilan razvoj događaja sa pokvarenim radikalnim levičarskim političarima, tužiocima i sudijama koji nas vode putem uništenja. Otvorene granice, namešteni izbori i krajnje nepravedne odluke u sudnici uništavaju Ameriku! Mi smo nacija koja ide u propast! Mi smo nacija koja propada - napisao je Tramp na svom profilu na društvenoj mreži Istina.

Izvor: Srbija Danas/RIA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.