RUSIJA DOBIJA POJAČANJE! PVO TEŠKAŠ STIŽE U SLUŽBU: Artički pancir će braniti baze na Severnom polu

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2020, 20:10

RUSIJA DOBIJA POJAČANJE! PVO TEŠKAŠ STIŽE U SLUŽBU: Artički pancir će braniti baze na Severnom polu

Tokom testova projektili nisu bili opremljeni bojevom glavom.

Probna testiranja PVO kompleksa Pancir-SA izvedena su na ostrvu Aleksandrina zemlja na Arktiku, javio je ruski portal Argumenti, pozivajući se na saopštenje Severne flote.

Tokom testova projektili nisu bili opremljeni bojevom glavom, a lansiranja su izvršena da bi se proverila efikasnost kompleksa na niskim temperaturama.

Arktička verzija raketnog sistema je postavljena na šasiji snežnog guseničara >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Vitjaz", koji je u stanju sa savlada sve prepreke severnog pola.

Kako navode iz pres-službe Severne flote, pored pomenutog PVO sistema, taktička grupa na Aleksandrinoj zemlji je opremljena i protiv-brodskim raketnim sistemima "Bastion".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.