RUSIJA ĆE ODMAH REAGOVATI, NEĆE ČEKATI: Putin još jednom upozorio Ukrajince na ponašanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2021, 16:27

RUSIJA ĆE ODMAH REAGOVATI, NEĆE ČEKATI: Putin još jednom upozorio Ukrajince na ponašanje

Ruski predsednik je povukao "crvenu liniju" koju UKrajina ne sme da pređe

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da će Rusija odmah odreagovati na pretnje izazvane situacijom u Ukrajini.

On je na sastanku sa članovima Saveta bezbednosti Rusije istakao da će ruske vlasti odgovoriti na pretnje koje su nastale situacijom u Ukrajini, prenosi Tas s.

Kako se navodi, Putin je napomenuo da je primetio da su "političke i selektivne" odluke donete u Ukrajini >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bili usmerene samo na jedno - da se politički prostor očisti od onih snaga koje se zalažu za mirno rešavanje krize na jugoistoku Ukrajine, u Donbasu i dobrosusedskim odnosima sa Rusijom.

Putin je takođe istakao da, imajući u vidu pretnje koje su im upućene, ovo pitanje bi trebalo uvek da im bude u fokusu i na njega će morati da odgovore.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.