RUKE MOJE NAJTOPLIJE, RADOSTI I TUGO MOJA Jovanine ćerke ne mogu da se pomire sa njenom smrću (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2022, 18:39

"RUKE MOJE NAJTOPLIJE, RADOSTI I TUGO MOJA" Jovanine ćerke ne mogu da se pomire sa njenom smrću (FOTO)

Lepa Nišlijka Jovana Marjanović (54) pronađena je mrtva u decmebru prošle godine na Zlatiboru, a obdukcija, čiji su rezultati stigli posle skoro dva meseca od njene smrti, je pokazala da je preminula usled trovanja lekovima.

Podsetimo, Jovana je nestala 22. decembra na Zlatiboru, kada je napustila apartman u kom je boravila. Svom partneru rekla je da ide da prošeta, ali se cele noći nije vratila i sve vreme je bila nedostupna na telefon, pa ja on prijavio njen nestanak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sutradan.

Ćerke preminule žene, čiji nestanak je potresao celu državu, ne mogu da se pomire sa smrću svoje majke, a na društvenim mrežama gotovo svakodnevno dele njihove zajedničke fotografije uz potresne poruke.

- Oko moje okano, osmeh moj najvedriji, duša moja najčistija, ruke moje najtoplije, najlepša moja, snaga moja, uteha moja, radost moja, mila moja najmilija, tuga moja - opis je slike koju je na svoj Instagram okačila jedna od ćerki preminule Jovane.

Jovana Marjanović bila je vlasnice građevinske firme koja je izvodila radove na jednom objektu na Zlatiboru kao podizvođač. Ćerke nesrećne žene u nekim izjavama medijima pominjale su da je Ivana imala privatne probleme i trpela prisak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"MILA MOJA NAJMILIJA" Ćerke Jovane Marjanović ni posle dva meseca se ne mire sa njenom smrću: Osmeh moj najvedriji, duša moja najčistija

Izvor: Blic, 08.Mar.2022, 00:50

Nišlijka Jovana Marjanović (54) pronađena je mrtva u decmebru prošle godine na Zlatiboru, a obdukcija, čiji su rezultati stigli posle skoro dva meseca od njene smrti, je pokazala da je preminula usled trovanja lekovima.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.