RUKA JOJ SE POZLATILA! Nakon što je prodavačica NOKAUTIRALA milicajku, SRPSKA JAVNOST PODELJENA

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2020, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"RUKA JOJ SE POZLATILA!" Nakon što je prodavačica NOKAUTIRALA milicajku, SRPSKA JAVNOST PODELJENA

Neki su kritikovali prodavačicu, a neki podržavali

Na Vidikovačkoj pijaci se danas desio incident u kom je učestvovala ulična prodavačica koja je udarila komunalnu milicajku.

Snimak događaja se ubrzano proširio društvenim mrežama, a javnost je podeljena između toga da li stati na stranu prodavačice koja je nokautirala milicajku ili na stranu milicajke.

- Mogla je da je upozori i pusti da ode, pa ako ponovi prekršaj da je kazni, a ne da je vuče >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i zaustavlja. Vidi se da komunalna policajka nije obučena za provodjenje sile, a za gospodju svaka čast za nokaut -  jedan je od komentara.

A onda su se nizali redom:

Ipak, bilo je i onih koji su stali na stranu milicajke:

Podsetimo, kako se vidi na snimku, žena pokušava da spakuje stvari koje je prodavala u kofer, govoreći da ide kući jer "ima malu decu". Međutim, stvari joj ispadaju i ona iznervirano vikne da su joj se isprljale, opsuje, kreće ka ženi u uniformi i udara je. Snažno ju je ošamarila, što su mnogi prisutni okarakterisali kao nokaut. Kako se čuje na snimku, neko govori "Nek ostane tu dok ne dođe policija" i pominje se pretnja otkazom. Ali je žena u međuvremenu otrčala.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.