Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Maj.2023, 12:10

RTS se izvinio zbog neutemeljenih izjava sagovornika o osobama sa autizmom

Reagujući na gostovanje profesora FPN-a Dragana Simeunovića, povodom tragedije u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", u Jutarnjem dnevniku RTS-a, Savez udruženja Srbije za pomoć osobama s autizmom navodi da je 4. maja iznet niz neutemeljnih tvrdnji kojima se Aspergerov sindrom dovodi u vezu sa terorizmom. Radio-televizija Srbije se izvinila osobama s autizmom i njihovim porodicama, ukoliko ih je to gostovanje na bilo koji način uznemirilo.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

RTS se izvinio zbog neutemeljenih izjava sagovornika o osobama sa autizmom

Izvor: Danas, 07.Maj.2023

Reagujući na gostovanje profesora FPN-a Dragana Simeunovića, povodom tragedije u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", u Jutarnjem dnevniku RTS-a, Savez udruženja Srbije za pomoć osobama s autizmom navodi da je 4. maja iznet niz neutemeljnih tvrdnji kojima se Aspergerov sindrom dovodi u vezu sa terorizmom.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.