RTS: Uslovi Laneta Gutovića za nastavak saradnje neprihvatljivi

Izvor: Blic, 15.Dec.2011, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RTS: Uslovi Laneta Gutovića za nastavak saradnje neprihvatljivi

Radio-televizija Srbije saopštila je večeras da smatra neprihvatljivim uslove koje je glumac Milan Lane Gutović postavio za nastavak saradnje u sledećoj sezoni serije Siniše Pavića "Bela lađa".

"Lane Gutović, legendarni Šojić u seriji 'Bela lađa' u pregovorima sa RTS-om o nastavku saradnje u sledećoj sezoni postavio je finansijske uslove koje Javni medijski servis Srbije u ovim vremenima smatra neprihvatljivim", navedeno je u saopštenju.

RTS navodi da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << radi o 7.000 evra za dva dana snimanja, odnosno 9.000 evra za tri dana snimanja po epizodi.

Iz Javnog servisa napominju da će se novih deset epizoda "Bele lađe" biti završeno sa standardnom glumačkom postavom, scenaristom Sinišom Pavićem i rediteljima Mišom Vukobratovićem i Ivanom Stefanovićem.

"Gutoviću želimo dobro zdravlje i nastavak uspešne karijere", dodaje se u saopštenju.

Povezane vesti: Gutović: Gledam na delu razne Šojiće Doviđenja, Šojiću

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.