RTS: NISMO IMALI FAVORITA NA IZBORIMA U CG

Izvor: Kurir, 25.Maj.2010, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RTS: NISMO IMALI FAVORITA NA IZBORIMA U CG

BEOGRAD - Uredivački kolegijum Radio- televizije Srbije demantovao je danas navode funkcionera LDP-a Ivana Andrića da je ta medijska kuća relativizovala rezultat lokalnih izbora u Crnoj Gori i favorizovala bilo koju od strana u izbornom procesu.

Andrić, koji je i član Programskog odbora RTS-a, upozorio je danas da je Javni servis prekršio zakonsku obavezu jer je građane Srbije neobjektivno informisao o događima u Crnoj Gori i lokalnim izborima u toj državi.

"Uopštene >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ocene, bez navođenja konkretnih izveštaja i eventualnih grešaka u njima, smatramo političkom ocenom koja Javni servis Srbije i svakodnevnu praksu vraća u vremena davanja zvaničnih ocena o moralno-političkoj podobnosti. To je, za RTS, u 2010. godini neprihvatljiv metod, bez obzira ko i za čiji račun takve ocene izriče", navodi se u saopštenju Programskog odbora Javnog servisa.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.