RTS: Advokat Vladimir Zrelec podlegao povredama

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Dec.2015, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RTS: Advokat Vladimir Zrelec podlegao povredama

Advokat Vladimir Zrelec koji je ranjen u pucnjavi na Vračaru početkom decembra pogledao je danas povredama, javio je RTS.

Na Zreleca je pucano iz automatskog oružja u ulici Patrijarha Varnave. Nakon toga je prebačen u Urgentni centar gde je hitno operisan

Predsednik Advokatske komore Srbije Dragoljub Ðorđević izjavio je večeras da je srpska advokatura u šoku pošto je advokat Vladimir Zrelec, koji je ranjen u pucnjavi na Vračaru početkom decembra, danas podlegao >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << povredama.

Ðorđević je u izjavi Tanjugu potvrdio da je Zrelec preminuo od posledica ranjavanja i poručio da smrt advokata neće moći da se završi na uobičajenim saopštenjima da će počinilac biti priveden pravdi, već da će advokati insistirati da budu upućeni u tu istragu, ali i ostale u kojima su napadnuti advokati.

"Posle napada na Zrelaca, prećeno je još trojici advokata. To više nema smisla", rekao je Ðorđević.

Prema njegovim rečima, dve nedelje pre nego što je upucan Zrelec je policiji prijavio pretnje smrću i zatražio bezbednosnu proveru i zaštitu, ali ništa nije urađeno.

Zrelec je, inače, bio branilac Slobodana Šaranovića, označenog kao organizator ubistva Nikole Bojovića, brata Luke Bojovića, 2013.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.