RTCG: U sudaru  kod manastira Morača učestvovala i vozilo sa srpskom registracijom

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Avg.2017, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RTCG: U sudaru kod manastira Morača učestvovala i vozilo sa srpskom registracijom

U blizini manastira Morača, danas je u direktnom sudaru dva vozila, od kojih je jedno sa registarskim tablicama Srbije, više osoba povređeno, prenela je Radio-televizija Crne Gore (RTCG)

Do sudara je došlo na magistralnom putu Podgorica-Kolašin, u mestu Subadanj, pet kilometara od tog manastira, a RTCG prenosi na svom sajtu da je prema nezvaničnim informacijama povređeno devet osoba, od kojih dve teže.

U udesu, petnaestak minuta pre 15 sati, učestvovalo je vozilo >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << s registarskim oznakama iz Srbije, koje je išlo iz pravca Kolašina, i vozilo s tablicama Luksemburg koje se kretalo iz pravca Podgorice.

Saobraćaj je bio u prekidu nešto manje od dva sata, koliko je trajao uviđaj.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Udes u blizini manastira Morača, osam povređenih

Izvor: N1 televizija, 06.Avg.2017

U blizini manastira Morača, u direktnom sudaru dva vozila, od kojih je jedno sa registarskim tablicama Srbije, osam osoba je povređeno, prenela je Radio-televizija Crne Gore...Među povređenima je šestoro dece i nakon ukazane pomoći u Urgentnom centru, sedam osoba je otpušteno, a sedmogodišnje...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.