RONALDO GURA NEJMARA!

Izvor: Kurir, 08.Okt.2011, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RONALDO GURA NEJMARA!

Evropa je eldorado. Čuveni brazilski fudbaler, Ronaldo Luis Nazaro da Silva, poručuje svom mlađem zemljaku Nejmaru da što pre ode u Evropu kako bi karijeru podigao na viši nivo. Popularni Zuba zna da je za fudbalerom Santosa poludelo sve što vredi i što ima para na Starom kontinentu.

Evropa je eldorado.

Čuveni brazilski fudbaler, Ronaldo Luis Nazaro da Silva, poručuje svom mlađem zemljaku Nejmaru da što pre ode u Evropu kako bi karijeru podigao na viši nivo. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Popularni Zuba zna da je za fudbalerom Santosa poludelo sve što vredi i što ima para na Starom kontinentu.

- Nejmar mora da ostavi patriotizam po strani. Mora da realno sagleda stvari, jer tako može da osvoji svet. Ako u Evropi bude igrao na nivou koji pokazuje u Brazilu, u veoma kratkom roku će postati najbolji fudbaler na planeti. Činjenica je da ja ne mogu da odlučim umesto njega, ali mu prijateljski savetujem da ode u Evropu i izabere tim koji želi - rekao je Ronaldo.

Mladi Nejmar je nedavno poručio da do 2012. neće napustiti Santos, iako ima otvorene ponude Barselone i Reala.

(S. R.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.