RONALDO DOBIO BLIZANCE? Najboljem fudbaleru sveta surogat-majka rodila dečaka i devojčicu

Izvor: Blic, 11.Jun.2017, 00:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RONALDO DOBIO BLIZANCE? Najboljem fudbaleru sveta "surogat-majka rodila dečaka i devojčicu"

Najbolji fudbaler sveta, Kristijano Ronaldo (32) navodno je postao otac dečaka i devojčice po imenu Eva i Mateo, preneo je britanski "Indipendent" pozivajući se na portugalske medije.

Kako su preneli portugalski mediji, Ronaldo je postao otac blizancima koje je rodila surogat majka, a Eva i Mateo rođeni su u četvrtak.

- Mateo i Eva su imena surogat blizanaca Kristijana Ronalda. Dečaka i devojčicu rodila je surogat majka. To je tajna koju Ronaldo još uvek nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << podelio sa svetom - objavila je portugalska televizija SIC, a prenosi "Indipenent".

Tek se očekuje da Ronaldo, njegova porodica i njegovi predstavnici za štampu daju neki komentar o ovim navodima.

Ronaldo je već otac šestogodišnjem sinu Kristijanu Ronaldu Junioru, a njegovo rođenje u julu 2016. godine bilo je najavljeno na zvaničnim profilima fudbalera na društvenim mrežama. Ronaldo je trenutno u vezi sa španskom manekenkom Džordžinom Rodrigez. Mediji su objavili nedavno da napadač Real Madrida namerava da napusti klub na leto za senzacionalnih 180 miliona evra.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dobio blizance... i RAČUN?

Izvor: Mondo, 11.Jun.2017

Ronaldu je surogat-majka rodila blizance, dečaka i devojčicu, prenose portugalski mediji!..Fudbaler Kristijano Ronaldo navodno je krajem ove nedelje dobio još dvoje dece!..Portugalski TV kanal "SIC" preneo je da je plaćena surogat-majka u četvrtak na svet donela dečaka i devojčicu, koji su dobili...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.