ROKVUD I SEVIDŽ NA CRVENOM TEPIHU Povratak premijerno u Beogradu

Izvor: Blic, 22.Feb.2017, 00:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ROKVUD I SEVIDŽ NA CRVENOM TEPIHU "Povratak" premijerno u Beogradu

večeras je u Sava centru održana svečana premijera domaćeg filma "Povratak", debitantskog ostvarenja scenariste i reditelja Predraga Jakšića.

Film je svojevrsni psihološki triler o povratniku koji nakon 40 godina dolazi u rodni kraj gde više nema nikog svog. Za njim, iz Amerike, dolaze njegovi prijatelje ne bi li ga vratili nazad, a malo selo u Vojvodini postaje živo kao nikada do tada.

Ovo je poslednji film koji je snimio Milorad Mandić Manda i prvi film Dubravke Mijatović još od 2003.

Crvenim tepihom su prošetali Džon Sevidž, Lazar Rokvud, Ivana Jordan, Radoš Bajić, Leontina Vukomanović...

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Premijerno veče filma Predraga Jakšića “Povratak“

Izvor: DobreVesti.rs, 22.Feb.2017

BEOGRAD - Premijera filma “Povratak“ veliki je kulturni događaj, samo nekoliko dana pred početak našeg najvećeg filmskog festivala.. .  .Ako već niste mogli da prisustvujete premijeri filma filma “Povratak“ koja je održana u Sava centru 21. februara, preporučujemo da ga obavezno pogledate...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.