ROKENROL ŽURKA ZA JUBILEJ: Radio Beograd 202 koncertom u Štark areni proslavio 50. rođendan

Izvor: Večernje novosti, 27.Jun.2019, 00:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ROKENROL ŽURKA ZA JUBILEJ: Radio Beograd 202 koncertom u "Štark areni" proslavio 50. rođendan

Koncertom u „Štark areni“, uz učešće renomiranih pop-rok bendova iz Srbije i regiona koji je potrajao više od tri sata, Radio Beograd 202 proslavio je 50 godina postojanja pred oko 8.000 posetilaca KONCERTOM u „Štark areni“, uz učešće renomiranih pop-rok bendova iz Srbije i regiona koji je potrajao više od tri sata, Radio Beograd 202 proslavio je 50 godina postojanja pred oko 8.000 posetilaca. Potpuno u duhu zvuka koji neguje „dvestadvojka“, na sceni su >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << se smenjivali generacijski i žanrovski šarenoliki izvođači. Početak je pripao mlađim snagama („Artan Lili“, „Zemlja gruva“), da bi zatim, u svom stilu, pozornicom zagospodario Dejan Cukić, koji je bio i voditelj programa. „Mokre ulice“ je šarmantno posvetio urednici Beograda 202 Milici Kuburović, a zatim izveo aktuelni singl „Pamet u glavu“ kojim najavljuje novi album. Uz „Ja bih da pevam“ sve se u razigranom parteru pretvorilo u opuštenu rokenrol žurku, gde su se, do samog kraja, poznati hitovi pevali iz sveg glasa. Nizao je Neno Belan „Vino noći“, „Sunčan dan“, „Pričaj mi o ljubavi“, „Stojin na kantunu“, „Van Gog“ se oslonio pre svega na nove adute („Više te ne volim ko pre“, „Gotovo je sve“, „Za suze nema vremena“), a dok su se bendovi nameštali, video čestitke su dvestadvojci slali Srđan Gojković Gile, Kiki Lesendrić, Gale Kerber, Vukašin Marković, Roman („Plejboj“)...PROČITAJTE JOŠ: "Dvestadvojka" proslavila 48. rođendanMnogi su se sa tribina slili uz parter i pevali uz hitove „Nevernih beba“ – „Priča o nama“, „Balkan“... Posle pesama sa novog albuma („Može da te ubije grom“, „U sali lom“), Bajaga i „Instruktori“ su otprašili „Ti se ljubiš“ i „Tišinu“. Šlag na rođendansku tortu stavio je, simbolično, najdugovečniji bend na ovim prostorima, tek godinu dana mlađi od dvestadvojke – „JU grupa“. Foto: Twitter

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rokenrol žurka: 50 godina Dvestadvojke

Izvor: Mondo, 27.Jun.2019

Velikom rokenrol žurkom najpoznatijih muzičara iz Srbije i regiona, Radio Beograd 202, obeležio je jubilarni 50. rođendan. Pogledajte kako je bilo u "Štark Areni".

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.