RODITELJI TREBA DA OBRATE PAŽNJU! Doktor otkrio koji SIMPTOM razdvaja omikron soj od ostalih

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2021, 12:27

"RODITELJI TREBA DA OBRATE PAŽNJU!" Doktor otkrio koji SIMPTOM razdvaja omikron soj od ostalih

Otrkiveni su novi simptomi omikron soja.

Roditelji bi trebalo da dobro obrate pažnju na nešto drugačije simptome ukoliko sumnjaju da je njihovo dete zaraženo omikron sojem, rekao je danas britanski doktor Dejvid Lojd, posebno skrećući pažnju na, kako je rekao, čudan osip po telu.

On je izjavio da mladi pacijenti koji obole od omikrona osećaju simptome kao što su malaksalost, jaka glavobolja i gubitak apetita, a roditelji bi trebalo da obrate pažnju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na te simptome.

Lojd je dodao da osobe obolele od omikrona takođe imaju "čudan osip", pa tako do 15 odsto dece inficirane novim korona sojem dobijaju osip po koži.

Iako je rano reći, najnoviji podaci o omikronu nagoveštavaju da je izuzetno zarazan, dodaje Lojd, i nada se da "nije smrtonosan kao delta".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.