RODITELJI OČAJNI! PRONAŠLI MRTVU ĆERKU (12) U KREVETU: Samo dva dana ranije primljena je u bolnicu zbog BOLOVA U NOZI

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 22:54

RODITELJI OČAJNI! PRONAŠLI MRTVU ĆERKU (12) U KREVETU: Samo dva dana ranije primljena je u bolnicu zbog BOLOVA U NOZI

Lekari veruju da je preminula od srčanog udara.

Dvanaestogodišnja ćerka američkog avijatičara stacioniranog u Italiji pronađena je mrtva u svom krevetu - nekoliko dana nakon što je zadobila lakšu povredu dok je igrala američki fudbal.

Istražitelji vazduhoplovstva sada pomažu italijanskim vlastima dok rade na utvrđivanju kako je umrla.

Kako prenosi Dejli Mejl, roditelji devojčice pronašli su je mrtvu u njenom krevetu u porodičnoj kući >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << blizu Prata di Pordenone u severnoj Italiji u utorak. Otac se nalazi u italijanskoj vazduhoplovnoj bazi Aviano, 15 milja udaljenoj od grada.

Istraga o smrti devojčice je u ranoj fazi, a uzrok i faktori koji su doprineli nisu utvrđeni.

Navodi se da će obdukcija utvrditi šta je izazvalo iznenadnu smrt.

Samo dva dana ranije, u nedelju, devojčica je odvedena u bolnicu sa bolovima u nozi zbog povrede koju je zadobila igrajući američki fudbal, navodi Stars and Stripes.

Direktori srednjih i osnovnih škola u Avijanu obavestili su roditelje o smrti u mejlovima uveče kada je devojčica umrla.

Školski zvaničnici su o tome razgovarali sa učenicima sledećeg jutra i postavili plan upravljanja kriznim situacijama kako bi pomogli deci koja su pogođena.

Kako je izvestio italijanski list Ansa , lekari sumnjaju da je umrla od srčanog udara, ali to nije zvanično potvrđeno.

Izvor: Srbija Danas/Dejli mejl/M.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.