RODITELJI NE ODUSTAJU: Nerođena beba ima dva mozga i dva lica!

Izvor: Kurir, 11.Feb.2014, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RODITELJI NE ODUSTAJU: Nerođena beba ima dva mozga i dva lica!

Sve se dešava sa određenim razlogom. Naša porodica je velika, deca idu u školu, ali ne zavisimo mnogo do sredine. Zato nas i ne zanima šta drugi misle o svemu ovome, rekao je Simon Hovi

SIDNEJ - Rene Jang i Simon Hovi iz Sidneja, roditelji nerođene devojčice koja ima dva lica i dva mozga, ali jedno telo, odlučili su da bebu donesu na svet, uprkos savetu lekara da trudnoća bude prekinuta.

Rene i Simon, inače roditelji sedmoro dece, kažu da su bili šokirani >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << rezultatima ultrazvuka. Ipak, iako su lekari savetovali da ne zadrže dete jer će ga društvo društvo posmatrati kao da je "čudovište", oni su odlučili da zadrže bebu i okruže je ljudima koji će je voleti.

Slika na 3d ultrazvuku je pokazala anomalije u 19. nedelji trudnoće. Do vrata sve je normalno, ali od vrata postoje ozbiljni problemi sa razvojom deteta.

Otkucaji srca su u redu, kao i funkcije mozgova. Stanje u kome se nalazi beba je zapravo komplikovan slučaj "sijamskih blizanaca", ovaj slučaj zabeležne je svega 35 puta. Nijedna beba nije živela duže od dva meseca.

"Želimo da zaštitimo dete bez odzira na deformitete, probleme i neodobravanje. Naša deca su naša svetinja, imamo i mališane koji tek počinju da sede i tinejdžere. Svi se raduju i iščekuju novog člana. Za nas je ovo što se desilo isto kao da kući iz porodilišta dovedemo dete sa autizmom ili Daunovim sindoromom", kaže Rene.

"Sve se dešava sa određenim razlogom. Naša porodica je velika, deca idu u školu, ali ne zavisimo mnogo do sredine. Zato nas i ne zanima šta drugi misle o svemu ovome", rekao je Simon.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.