RIZIKOVAO JE SVOJE STUDIJE DA BI POKAZAO PRAVO LICE LAŽNE ELITE Premijerka Brnabić odgovorila opozicionom mediju: Razumem da vas to baš boli (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2022, 15:56

"RIZIKOVAO JE SVOJE STUDIJE DA BI POKAZAO PRAVO LICE LAŽNE ELITE" Premijerka Brnabić odgovorila opozicionom mediju: Razumem da vas to baš boli (FOTO)

Premijerka se oglasila na svom Tviter nalogu.

Premijerka Srbije Ana Brnabić odgovorila je na tekst opozicionog medija "Danas" pod nazivom "Ko je Aleksandar Jakšić: Od studenta koji je optužio profesorku za plagijat do direktora jednog od najbogatijih gradskih preduzeća".

Premijerka je u svom odgovoru navela da Aleksandar Jakšić nije "optužio" prof. Danicu Popović, već dokazao da je plagijator.

- Aleksandar Jakšić (diplomirao na Ekonomskom fakultetu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Univerziteta u BG sa 9,1 i magistrirao sa 10) nije "optužio" prof.Danicu Popović, već je dokazao da je plagijator. Ovaj mladi čovek rizikovao je svoje studije da bi pokazao pravo lice lažne elite. I razumem da vas to baš boli - napisala je premijerka na svom Tviter nalogu.

Aleksandar Jakšić (diplomirao na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u BG sa 9,1 i magistrirao sa 10) nije "optužio" prof.Danicu Popović, već je dokazao da je plagijator. Ovaj mladi čovek rizikovao je svoje studije da bi pokazao pravo lice lažne elite. I razumem da vas to baš boli. pic.twitter.com/0UTJWzTxF9

— Ana Brnabic (@anabrnabic) August 20, 2022

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.