RIJALITI UČESNICA SE ŠETKALA UPRKOS VIRUSU! Znala je da je POZITIVNA NA KORONU, nedavno došla iz BEOGRADA

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2020, 13:17

RIJALITI UČESNICA SE ŠETKALA UPRKOS VIRUSU! Znala je da je POZITIVNA NA KORONU, nedavno došla iz BEOGRADA

Manekenka će sada ostati u državnom karantinu.

Kako navode makedonski mediji manekenka i rijaliti učesnica Aleksandra Nakova koja je bila pozitivna na koronu uhapšena je jer nije dočekala da joj drugi test bude negativan, već se odmah šetala i izašla iz karantina, što nije dozvoljeno, i na taj način narušila zakonsku proceduru koja podrazumeva da dva testa moraju biti negativna.

Naime, Aleksandra Nakova uhapšena je prethodne večeri pošto je bila uhvaćena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako se šeta po gradu, a trebalo bi da bude u izolaciji jer joj je potvrđeno prisustvo koronavirusa u organizmu, pišu makedonski mediji.

Prema podacima Centra za javno zdravlje Đevđelije, Aleksandra je nedavno napustila Beograd, a kada je prilikom povratka na granici testirana na koronu, test je bio pozitivan.

Nisam kriva sto sam kao vatra ziva 🔥🔥🔥 #nofilter#like4like#follow4follow

A post shared by Aleksandra Nakova (@nakova_aleksandra) on Jul 3, 2016 at 4:03pm PDT

Kako se navodi, ona je nakon prvog odradila i drugi test, a on se pokazao kao negativan. Tada je napustila karantin, te nije dočekala obaveznu zakonsku proceduru da dva tesa budu negativna.

Manekenka će sada ostati u državnom karantinu, prenose makedonski mediji. Vest da je pozitivna na koronavirus i da se leči u rodnoj Đevđeliji, poznata je već nekoliko dana, prenose mediji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.