RHMZ upozorenje: Pljuskovi, grmljavina, moguća izlivanja reka

Izvor: B92, 06.Avg.2020, 09:20

RHMZ upozorenje: Pljuskovi, grmljavina, moguća izlivanja reka

Republički hidrometeorološki zavod upozorio je danas da se tokom dana na jugozapadu i jugu Srbije očekuje nestabilno vreme sa pljuskovima i grmljavinom.

Lokalno se očekuju obilne padavine, više od 20 milimetara kiše za kratko vreme, objavljeno je na sajtu RHMZ-a.

Na bujičnim vodotocima gornjih tokova Zapadne i Južne Morave, Кolubare i Jadra, kao i na slivovima Lima, Ibra i Toplice tokom 5. i 6. avgusta moguća su lokalna izlivanja.

U tom delu Srbije na snazi su žuti i narandžasti meteo-alarmi.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

RHMZ: Danas obilne padavine, sutra oblačno i toplo

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Avg.2020

Republički hidrometorološki zavod upozorio je da se danas na jugozapadu i jugu Srbije očekuje nestabilno vreme sa pljuskovima i grmljavinom, a lokalno se očekuju obilne padavine, više od 20 milimetara kiše za kratko vreme...Sutra se očekuje oblačno, toplo i sparno vreme, a na severu će biti...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.