Izvor: RTS, 07.Jul.2022, 19:27

RHMZ upozorava na obilne padavine u petak i subotu

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) objavio je upozorenje za područje Srbije na veću količinu padavina za petak, 8. i subotu, 9. jul.
Na sajtu, RHMZ navodi da se u petak očekuje oblačno vreme sa kišom, ponegde i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, te da će biti osetno svežije i vetrovito.

Više padavina očekuje se ponegde na zapadu, jugozapadu i jugu Srbije, a krajem dana, tokom noći ka suboti i u subotu ujutru i na jugoistoku i istoku zemlje očekuju se padavine od 20 do 40 milimetara za 24 sata, a lokalno može pasti i više, upozorava RHMZ.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas će biti kišno i svežije, na snazi upozorenje RHMZ-a

Izvor: RTS, 08.Jul.2022, 06:07

Očekuje se pretežno oblačno vreme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, lokalno i obilnim padavinama. Južno od Save i Dunava očekuje se od 20 do 40 milimetara kiše za 24h, lokalno i više. Najviša dnevna temperatura od 19 do 26 stepeni. . Republički hidrometeorološki...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.