RHMZ najavljuje nepogode: U naredna dva sata pljuskovi s grmljavinom u ovim delovima zemlje (TABELE)

Izvor: Večernje novosti, 10.Jul.2019, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RHMZ najavljuje nepogode: U naredna dva sata pljuskovi s grmljavinom u ovim delovima zemlje (TABELE)

Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje za područje Srbije na vremenske nepogode Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje za područje Srbije na vremenske nepogode za danas."U toku dana na krajnjem jugozapadu Srbije pljuskovi i grmljavina koji će ponegde biti praćeni jakim i olujnim vetrom, gradom i većom količinom padavina (oko 30 mm)", upozorava RHMZ na sajtu.Istovremeno, izdata je i meteorološka najava da će u naredna dva sata iznad >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << većeg dela zemlje biti oblačno sa kišom. Samo u Bačkoj i iznad većeg dela Banata suvo.Na jugozapadu i jugoistoku zemlje naredna dva sata lokalni pljuskovi sa grmljavinom.PROČITAJTE JOŠ - SNAŽNO NEVREME PROTUTNjALO BRODAREVOM: Vetar nosio sve pred sobom, grad opustošio malinjake i useve (FOTO + VIDEO)Na snazi je u delu zemlje žuti i narandžasti meteoalarm.Sutra, u četvrtak preovlađivaće sunčano vreme uz slab i umeren vetar. Najnižatemperatura od 10 do 14 stepeni, a najviša od 23 do 26 stepeni.U petak će preovlađivati sunčano uz slab vetar. Najniža temperatura od 10 do 15 stepeni, a najviša od 25 do 28 stepeni. Krajem dana i tokom noći na severu i zapadunaoblačenje sa kišom i pljuskovima.U subotu promenljivo oblačno mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinama. Više padavina očekuje se posle podne na zapadu i jugozapadu zemlje. Vetar slabi umeren severozapadni. Najniža temperatura od 10 do 16 stepeni, a najviša od 23 do 26 stepeni. Lokalna pojava grmljavina sa količinom padavina većom od 10 l/m² za 3 sata.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UPOZORENJE RHMZ U naredna dva sata stižu vremenske nepogode, u ovim delovima zemlje biće NAJKRITIČNIJE

Izvor: Blic, 10.Jul.2019

Republički hidrometeorološki zavod upozorio je danas da će u toku dana na krajnjem jugozapadu Srbije biti pljuskova i grmljavine, koji će ponegde biti praćeni jakim i olujnim vetrom, gradom i većom količinom padavina.

Nastavak na Blic...

Na snazi ŽUTI I NARANDŽASTI METEOALARM! U naredna dva sata slede nepogode, evo gde će prvo UDARITI

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2019

Čuvajte se..Republički hidrometeorološki zavod upozorio je danas da će u toku dana na krajnjem jugozapadu Srbije biti pljuskova i grmljavine, koji će ponegde biti praćeni jakim i olujnim vetrom, gradom i većom količinom padavina...- U toku dana na krajnjem jugozapadu Srbije pljuskovi i grmljavina...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.