RHMZ izdao UPOZORENJE za Srbiju! Orkanski udari vetra, kiša... POGLEDAJTE ŠTA NAS ČEKA

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2019, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RHMZ izdao UPOZORENJE za Srbiju! Orkanski udari vetra, kiša... POGLEDAJTE ŠTA NAS ČEKA

RHMZ danas je izdao upozorenje da se sutra očekuje orkanska košava.

Sutra će u košavskom području i na planinama duvati jak i olujni jugoistočni vetar sa najjačim udarima na području južnog Banata i donjeg Podunavlja, gde će povremeno dostizati orkanske udare, oko 30 m/s, saopštio je RHMZ, a uveče će doći do slabljenja.

Od srede do petka (25.04.) i dalje će duvati košava ali slabijeg intenziteta, sa najjačim udarima na području južnog Banata i donjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Podunavlja, oko 20 m/s, navodi se u saopštenju.

U Srbiji će sutra biti vetrovito i svežije. Duvaće umeren jugoistočni vetar, u košavskom području i na planinama jak i olujni, a na jugu Banata i u donjem Podunavlju povremeno sa udarima orkanske jačine.

Tokom dana promenljivo oblačno, pre podne suvo, osim na severu, istoku i u centralnim delovima gde će biti oblačno sa kišom.

Posle podne i uveče kratkotrajna kiša ili pljusak se ponegde očekuju i u ostalim krajevima. Najniža temperatura od 5 do 11, najviša od 13 do 18 stepeni.

U Beogradu će biti vetrovito i svežije. Duvaće jak, jugoistočni vetar, povremeno sa udarima olujne jačine. Tokom dana pretežno oblačno, povremeno sa slabom kišom, uglavnom ujutro i pre podne. Najniža temperatura oko 10, a najviša oko 16 stepeni.

Prema izlgedima vremena za narednih sedam dana, do 30. aprila, do petka se očekuje pretežno sunčano, toplo i vetrovito, vetar u slabljenju. U subotu naoblačenje s kišom, pljuskovima i grmljavinom i padom temperature. U nedelju promenljivo oblačno, ponegde kratkotrajni pljusak sa grmljavinom. Od ponedeljka uglavnom suvo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SUTRA ORKANSKI UDARI KOŠEVE Najgore će biti u ovom delovima Srbije, a stiže nam i SAHARSKA PRAŠINA SA SVE KIŠOM

Izvor: Blic, 22.Apr.2019

RHMZ danas je izdao upozorenje da se sutra očekuje orkanska košava.

Nastavak na Blic...

Građani, pazite se orkanskih udara vetra: Evo do kada će trajati POTPUNO ŠIZOFRENO VREME!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2019, 06:45

Danas će u košavskom području i na planinama duvati jak i olujni jugoistočni vetar sa najjačim udarima na području južnog Banata i donjeg Podunavlja...Povremeno će dostizati orkanske udare, oko 30 m/s, saopštio je RHMZ, a uveče će doći do slabljenja...Od srede do petka (25.04.) i dalje će...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Oprez zbog kiše i vetra, teretnjaci na granicama čekaju satima

Izvor: RTV Pink, 23.Apr.2019

U većem delu Srbije je oblačno i pada slaba kiša, što uslovaljava mokre kolovoze i oprez u vožnju, a razlog za sporiju vožnju je povremeno jaka košava koja duva na području Vršca, u južnom Banatu, Banatskom Karlovcu, Braničevu i na svim putevima u košavskom području, saopštio je Auto-moto...

Nastavak na RTV Pink...

RHMZ upozorava: Oluja i kiša narednih nekoliko dana

Izvor: Vesti-online.com, 23.Apr.2019

U košavskom području i na planinama danas će duvati jak i olujni jugoistočni vetar sa najjačim udarima na području južnog Banata i donjeg Podunavlja, gde ce povremeno dostizati orkanske udare, oko 30 m/s, saopštio je RHMZ, a uveče će doći do slabljenja...Od srede do petka (25. aprila) i dalje...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.