RHMZ UPRAVO IZDAO UPOZORENJE: Stiže snažan pljusak sa grmljavinom, prvi na udaru sever zemlje, pa Beograd

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2020, 19:31

RHMZ UPRAVO IZDAO UPOZORENJE: Stiže snažan pljusak sa grmljavinom, prvi na udaru sever zemlje, pa Beograd

Za sutra takođe najavljeno nestabilno vreme

U naredna dva sata se u Bačkoj i Sremu očekuje lokalna pojava pljuskova sa grmljavinom, dok se u Beogradu u narednom satu očekuje kratkotrajni pljusak. Ovo je najava koja je u 17:20 sati objavljena na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda, a sudeći prema jakom vetru i crnim oblacima - ona će se i ostvariti.

Za danas je, kao za praktično sve naredne dane, i najavljeno nestabilno vreme, oblačno, sveže, mestimično >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa kišom i mogućim pljuskovima.

I za Beograd je najavljeno da će biti oblačno i sveže, povremeno sa slabom kišom.

Prema poslednjim podacima o temperaturama u Srbiji (podaci od 17 sati), najtoplije je u Negotinu gde je izmeren 21 stepen Celzijusa, a najhladnije na Kopaoniku - samo 3 stepena. U Beogradu je u 17 sati popodne izmereno 19 stepeni.

Sutra će u Srbiji biti promenljivo oblačno, mestimično s kratkotrajnom kišom ili pljuskovima, koji će ponegde biti praćeni grmljavinom. Jutarnja temperatura od 6 do 12 stepeni, najvisa dnevna od 18 do 23 stepena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.