RHMZ UPALIO ALARME, POTOP STIŽE ZA DVA SATA! Ovi delovi Srbije prvi na udaru stravičnog nevremena

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 23:44

RHMZ UPALIO ALARME, POTOP STIŽE ZA DVA SATA! Ovi delovi Srbije prvi na udaru stravičnog nevremena

Ako još niste stigli kući, bolje požurite!

Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje i najavio da u naredna dva časa u zapadnoj, istočnoj i južnoj Srbiji, kao i u severnoj Bačkoj i srednjem Banatu promenljivo oblačno, ponegde sa kišom ili pljuskom.

Na visokim planinama padaće sneg, stoji u najavi RHMZ od 20:30 časova.

U toku noći najviše kiše biće na području od zapadne i jugozapadne Srbije, preko Šumadije, južnih delova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Beograda i Velikog Pomoravlja do istočne Srbije. Prosečno se očekuje od 10 do 20 mm padavina, lokalno i više.

Podsetimo grad veličine graška pao je večeras u Somboru. Nakon nevremena sa pljuskovima koje je sinoć zahvatilo Beograd i pojedine delove Srbije, pogoršanje vremena praćeno gradom i snegom zabeleženo je na visokim planinama, kao i u delovima Vojvodine, gde je najviše pogođen južni Banat.

- U toku popodneva na području Srbije dalјe iniciranje oblačnih razvoja, koji će uslovlјavati povremenu pojavu kiše i plјuskova sa grmlјavinom. Na visokim planinama sneg - navedeno je ranije danas na sajtu RHMZ.

Izvor: Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.