RHMZ: Sutra kiša i manji pad temperature

Izvor: Beta, 12.Jun.2021, 12:17

RHMZ: Sutra kiša i manji pad temperature

U Srbiji se sutra očekuje prolazno naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uz manji pad temperature, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).Vetar umeren i jak, severozapadni, u Vojvodni, Negotinskoj Krajini, Pomoravlju i u planinskim predelima povremeno sa udarima olujne jačine, krajem dana u slabljenju.Na jugu Banata i na istoku Srbije pred jutro lokalno su mogući pljuskovi uz sugradicu i grad.Pre podne na severu a od sredine dana i u ostalim krajevima prestanak padavina i postepeno razvedravanje. Najniža temperatura od 10 do 18 stepeni Celzijusa, najviša od 23 do 26 stepeni.U Beogradu ujutro i pre podne prolazno naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom uz pojačan severozapadni vetar, a od sredine dana razvedravanje. Temperatura od 18 do 24 stepena Celzijusa. U ponedeljak i utorak u Srbiji promenljivo oblačno i sveže sa dnevnom temperaturom malo ispod i oko proseka. Kratkotrajna kiša i pljuskovi mogući su na istoku i u brdsko-planinskim predelima.U Beogradu u ponedeljak i utorak promenljivo oblačno sa dnevnom temperaturom malo ispod i oko proseka. Zatim pretežno sunčano i toplije.Biometeorološka prognoza za nedelju, 13. jun 2021. godine:Biometeorološke prilike uticaće nepovoljno na osobe sa kardio i cerebrovaskularnim tegobama, a svim hroničnim bolesnicima savetuje se pridržavanje propisane terapije i smanjenje fizičkih aktivnosti.Glavobolja i bolovi ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RHMZ: Sutra kiša i manji pad temperature

Izvor: Danas, 12.Jun.2021

U Srbiji se sutra očekuje prolazno naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uz manji pad temperature, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.