RHMZ: Stižu tropski dani

Izvor: B92, 18.Jun.2023, 18:25

RHMZ: Stižu tropski dani

Beograd -- Republički hidrometeorološki zavod Srbije najavio je da nas od ponedeljka očekuje skok temperatura.

"Od ponedeljka pretežno sunčano i osetno toplije uz najvišu dnevnu temperaturu. Početkom sedmice oko 30 stepeni, od srede do petka u većini mesta od 32 do 35 stepeni Celzijusovih", navodi RHMZ.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do ponedeljka, 26. juna, biće osetno toplije i to posebno od srede do petka, kada se u većini mesta očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od 32 do 35 stepeni.

U utorak, sredu i četvrtak pretežno sunčano, a uz lokalni razvoj oblačnosti kratkotrajni pljuskovi očekuju se uglavnom u brdsko-planinskim predelima.

Od petka u svim predelima promenljivo oblačno i nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, ali i uslovima za obilnije padavine.

Od subote dnevna temperatura u padu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.