RHMZ: Oprez!

Izvor: B92, 30.Jun.2019, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RHMZ: Oprez!

Beograd -- U Srbiji će sutra i u utorak biti veoma toplo, sa najvišom dnevnom temperaturom od 35 do 39 C, upozorio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Srbiji će sutra biti pretežno sunčano i veoma toplo. Vetar slab, promenljiv. Jutarnja temperatura od 15 C do 21 C, a najviša dnevna od 34 C do 37 C.

U Beogradu će, takođe, biti pretežno sunčano i veoma toplo. Vetar slab, promenljiv. Jutarnja temperatura oko 21 C, a najviša dnevna oko 36 C.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Izgledi vremena u Srbiji sa sedam dana - do 8.jula:

U utorak pretežno sunčano i veoma toplo. Uveče i tokom noći ka sredi na severu, a u sredu i u ostalim krajevima prolazno naoblačenje sa pljuskovima, grmljavinom i manjim padom temperature.

Od četvrtka u većini mesta pretežno sunčano, posle podne uz lokalni razvoj oblačnosti, kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom se očekuju uglavnom u brdsko - planinskim predelima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.