RHMZ: OPREZ – temperatura u CRVENOM!

Izvor: Mondo, 30.Jun.2019, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RHMZ: OPREZ – temperatura u CRVENOM!

Vreli talas stigao je u Srbiju. RHMZ izdao je novo upozorenje zbog visokih temperatura. Evo kakvo nas vreme očekuje u narednih sedam dana i kada nam stiže osveženje.

Foto: Mondo/Goran Sivački Ilustracija

U Srbiji će sutra i u utorak biti veoma toplo, s najvišom dnevnom temperaturom od 35 do 39 C, navodi se u novom upozorenju Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

U Srbiji će sutra biti pretežno sunčano i veoma toplo. Vetar slab, promenljiv. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Jutarnja temperatura od 15 C do 21 C, a najviša dnevna od 34 C do 37 C.

Čeka nas "kuvanje": Kako da lakše preživite vrućine

U Beogradu će takođe biti pretežno sunčano i veoma toplo. Vetar slab, promenljiv. Jutarnja temperatura oko 21 C, a najviša dnevna oko 36 C.

Izgledi vremena u Srbiji sa sedam dana - do 8.jula:

U utorak pretežno sunčano i veoma toplo. Očekuje se temperatura i do 40 stepeni u pojedinim mestima.

Uveče i tokom noći ka sredi na severu, a u sredu i u ostalim krajevima prolazno naoblačenje sa pljuskovima, grmljavinom i manjim padom temperature.

Upozorenje: Novi vreli talas stiže u Srbiju!

Od četvrtka u većini mesta pretežno sunčano, posle podne uz lokalni razvoj oblačnosti, kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom se očekuju uglavnom u brdsko - planinskim predelima.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.