RHMZ: Letnje temperature do petka, a onda preokret

Izvor: B92, 20.Jun.2023, 07:41

RHMZ: Letnje temperature do petka, a onda preokret

Beograd -- U Srbiji danas pretežno sunčano i toplo, najniža temperatura od 11 do 20, a najviša od 29 do 32 stepena.

Posle podne, uz lokalni razvoj oblačnosti, u brdsko-planinskim predelima retka pojava kratkotrajne kiše ili pljuska. Vetar slab, promenljiv, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu pretežno sunčano i toplo. Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura oko 20, a najviša oko 31 stepen.

U Srbiji od srede do petka u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << većem delu pretežno sunčano i veoma toplo, uz retku pojavu popodnevnog pljuska u brdsko - planinskim predelima i sa maksimalnom temperaturom od 31 do 36 stepeni.

U petak uveče (23. juna) na severu Srbije, a za vikend (24-25.juna) i u ostalim krajevima naoblačenje s kišom, pljuskovima, grmljavinom, padom temperature, uz uslove za lokalnu pojavu nepogoda sa gradom i većom količinom padavina za kratko vreme.

U ponedeljak, 26. juna, pretežno sunčano, a pljuskovi će ponovo biti mogući od utorka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LETO KRATKOG DAHA Danas pretežno sunčano i toplo, najviša temperatura čak do 32 stepena, a evo kad nam se opet vraćaju kiše

Izvor: Blic, 20.Jun.2023

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo, najniža temperatura će se kretati od 11 do 20, a najviša od 29 do 32 stepena.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.