RHMZ IZDAO UPOZORENJE! Srbiju očekuju obilne padavine, a evo kada će tačno početi

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2018, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RHMZ IZDAO UPOZORENJE! Srbiju očekuju obilne padavine, a evo kada će tačno početi

Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na mogućnost obilnih padavina uveče i tokom noći u nedelju

Prema prognozi meteorologa, može se očekivati oko 20 milimetara za kratak vremenski period, lokalno i više i to najpre u severnim i zapadnim, a u ponedeljak i u ostalim predelima.

I večeras je moguć lokalni razvoj oblačnosti, uz kratkotrajne pljuskove s grmljavinom, najverovatnije samo u brdsko-planisnkim predelima.

U narednih nedelju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dana meteorolozi predviđaju - do nedelje toplo i nestabilno, a zatim promenljivo oblačno, mestimično s kišom i pljuskovima i grmljavinom, češće u prvoj polovini sedmice. Temperatura oko prosečnih vrednosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.