RHMZ IZDAO HITNO UPOZORENJE: Srbija u vrtlogu strašnih oluja, spremite se za haos!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2023, 19:20

RHMZ IZDAO HITNO UPOZORENJE: Srbija u vrtlogu strašnih oluja, spremite se za haos!

Na teritoriji Beograda očekuju pljuskovi sa grmljavinom, i da je lokalno moguća i kratkotrajna pojava sugradice.

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ), upozorio je da se tokom poslepodneva na teritoriji Srbije može očekivati nestabilno vreme sa pljuskovima i grmljavinom.

- Tokom poslepodneva na teritoriji Srbije nestabilno sa pojavom pljuskova i grmljavine, koji ponegde mogu biti intenzivniji, a lokalno se očekuje i pojava sugradice grada - stoji u najnovijoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najavi RHMZ-a.

Na sajtu republičkog hidrometeorološkog zavoda, takođe navode da se i na teritoriji Beograda očekuju pljuskovi sa grmljavinom, i da je lokalno moguća i kratkotrajna pojava sugradice.

Do kraja meseca zadržaće se promenljivo i nestabilno vreme sa povremenim pljuskovima i grmljavinom, koji će lokalno biti izraženiji uz pojavu grada i sa velikom količinom padavina za kratko vreme. Dnevne temperature kretaće se u intervalu od 21 do 27 stepeni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.