Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Feb.2024, 11:55

RHMZ: I narednih meseci nastavlja se vreme toplije od uobičajenog

Prema sezonskoj prognozi vremena Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ), temperature vazduha će i narednih meseci biti iznad višegodišnjeg proseka, pa će tako u martu srednja minimalna temperatura biti veća za oko 1,4 stepena Celzijusa u odnosu na taj prosek.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Spremite se – Srbija će da "gori"

Izvor: B92, 24.Feb.2024

Prema sezonskoj prognozi vremena Republičkog hidrometeorološkog zavoda, temperature vazduha u Srbiji će i narednih meseci biti iznad višegodišnjeg proseka...U martu srednja minimalna temperatura biti veća za oko 1,4 stepena Celzijusa u odnosu na taj prosek...Prognozira se da će mart u većem delu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.