RGZ zapošljava 60 geodetskih stručnjaka za digitalizaciju katastra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Nov.2021, 18:05

RGZ zapošljava 60 geodetskih stručnjaka za digitalizaciju katastra

Republički geodetski zavod (RGZ), uz podršku Svetske banke, realizuje projekat "Unapređenje zemljišne administracije u Srbiji", a jedan od najvažnijih ciljeva ovog projekta je digitalizacija katastra.

Proces digitalizacije ušao je u treću i završnu fazu što je stvorilo potrebu da se poveća broj stručnog kadra za impelemntaciju novog softverskog modula, saopšteno je iz RGZ.

Konsultanti geodetske struke biće prva linija dijagnostičke podrške za softverske >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << probleme u sprovođenju svakodnevnih aktivnosti u svim službama RGZ-a i prijavljivanje incidenata.

Takođe, dodaje se, pratiće realizaciju unapređenja kvaliteta podataka za Službe za katastar nepokretnosti u kojima su implementirana nova softverska rešenja.

Angažovani geodetski stručnjaci sukcesivno će generisati i izveštaje o statusu implementacije novog softverskog rešenja.

Konsultanti će biti izabrani u skladu sa metodom izbora na osnovu kvalifikacija konsultanta utvrđenom u dokumentu Svetske banke pod nazivom Propisi, a konkurs za zaposlenje oglašen je na sajtu RGZ-a i rok za prijavu je 29. novembar, u 12.00 časova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.