RGZ: Funkcionalno 20 od ukupno 28 servisa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jun.2022, 13:26

RGZ: Funkcionalno 20 od ukupno 28 servisa

Republički geodetski zavod testirao je i ponovo uspostavio funkcionalnost za dodatnih šest servisa namenjenih građanima i privredi, objavio je RGZ i naveo da je do sada operativno 20 od ukupno 28 servisa namenjenih široj javnosti.

Fazno podizanje IT sistema RGZ-a se intenzivno nastavlja, nakon nedavne računarske sabotaže, kažu u RGZ-u.

Od danas su korisnicima dostupne usluge i registri: eOglasna tabla, eDostava rešenja na portalu eUprave, Registar cena nepokretnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << - javni uvid, Portal satelitskih snimaka za profesionalne korisnike,

Registar geodetskih organizacija i Registar licenciranih geodetskih stručnjaka.

Kako je navedeno, detaljno se obavljaju provere delova sistema koji će omogućiti rad službi katastra sa strankama.

Kako bi se obavili svi neophodni poslovi koji se tiču bezbednog puštanja u rad i provere funkcionalnosti računarske opreme, službe za katastar neće raditi sa strankama.

RGZ poziva građane da budu strpljivi, jer tokom faznog podizanja IT sistema pojedine funkcionalnosti i web sajt RGZ-a mogu biti planski i privremeno nedostupni.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

RGZ: Funkcionalno 20 od ukupno 28 servisa

Izvor: RTS, 27.Jun.2022

Republički geodetski zavod (RGZ) je objavio da je testirao i ponovo uspostavio funkcionalnost za dodatnih šest servisa namenjenih građanima i privredi. Do sada je operativno 20 od ukupno 28 servisa namenjenih široj javnosti, navodi RGZ. . Fazno podizanje IT sistema RGZ-a...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.