REZULTATI VIŠE NEGO DOBRI: Završena prva faza testiranja DRUGE RUSKE VAKCINE protiv virusa korona (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Sep.2020, 17:21

REZULTATI VIŠE NEGO DOBRI: Završena prva faza testiranja DRUGE RUSKE VAKCINE protiv virusa korona (VIDEO)

Svi dobrovoljci se dobro osećaju

Svi učesnici prve faze kliničkih testiranja vakcine protiv virusa korona, koju razvija ruski centar "Vektor", pušteni su iz bolnice i kod svih devet dobrovoljaca su se razvila antitela na koronu.

- Svi učesnici prve faze su dva puta vakcinisani i pušteni su iz bolnice. . Nema žalbi - saopštila je pres-služba "Rospotrebnadzora".

Druga faza kliničkog testiranja se nastavlja strogo u skladu sa protokolom istraživanja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
U skladu sa zahtevima Svetske zdravstvene organizacije klinička testiranja vakcine "EpiVakKorona" registrovana su u međunarodnom registru.

U avgustu je Rusija registrovala prvu u svetu vakcinu protiv virusa korona "Sputnik V" koju su razvili institut "Gamalej" i Ruski fond za direktne investicije.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.