REŽIMSKI PLAĆENICI NA ZADATKU! Na trobojci u Crmnici KUKASTI KRST (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2020, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REŽIMSKI PLAĆENICI NA ZADATKU! Na trobojci u Crmnici KUKASTI KRST (FOTO)

Željeznička stanica Crmnica, koja je bila ukrašena ovih dana trobojkama, osvanula je išarana kukastim krstom. Fašisti iz režima, plaćenici, dobili su zadatak da naruže zastavu svojih predaka.

Kako javlja izvor iz Crmnice, "u gluvo doba noći parkirao se auto i iz njega istrčala osoba na zadatku". Po njegovim riječima, sve je trajalo desetak minuta.

Sramnu akciju režimskih fašista osudili su iz Udruženja Crmničana "13. jul".

- Ovo je samo još >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jedan od dokaza da sloboda Crne Gore ne postoji. Plaćenici režima po noći šalju poruke slobodomislećim građanima – ni manje ni više nego iscrtavanjem fašističkih simbola. Šalju poruku da su spremni na obračun sa svima koji misle svojom glavom i neće da prihvate sramne poteze i ponašanje vlasti. Očigledno je potvrđeno ono u što smo i sumnjali da nasuprot tradicionalnoj trobojci stoje oni koji se diče sa nacističkim insignijama. Jednom smo porazili kukasti krst i opet ćemo - navode iz Udruženja Crmničana.

Javnost se podseća da je agresija režima na slobodni narod kulminirala, a u zastrašivanje su uključili državni aparat. Do sada su se zadržavali na krečenju trobojki, ali sada očigledno imaju druge namere čim šalju ovakve poruke iscrtavajući fašističke simbole.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Preko trobojki crtali KUKASTE KRSTOVE: Novi izliv srbofobije u Crnoj Gori (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 13.Feb.2020, 01:04

Ovo je samo još jedan od dokaza da sloboda Crne Gore ne postoji, navode iz Udruženja Crmničana Železnička stanica Crmnica, koja je bila ukrašena ovih dana trobojkama, osvanula je išarana kukastim krstovima. Kako je napisao svedok događaja, „u gluvo doba noći parkirao...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.