REŠIO JE DA ISPUNI SVOJE BOLESNE FANTAZIJE - Kurti daje sve od sebe da SPC optuži za terorizam, NI KFOR GA NE ZANIMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2023, 16:46

REŠIO JE DA ISPUNI SVOJE BOLESNE FANTAZIJE - Kurti daje sve od sebe da SPC optuži za terorizam, NI KFOR GA NE ZANIMA

Premijer lažne države Aljbin Kurti ne prestaje sa namerom da Srpsku pravoslavnu crkvu (SPC), protiv koje se mesecima vodi kampanja i od dela opozicije u Beogradu, proglasi zločinačkom i terorističkom organizacijom.

Kurti je istakao da prikpulja podatke o tome da je SPC umešana u šverc oružja i da će sve obelodaniti ove nedelje. On ne odustaja od sramne namere da je naša crkva teroristička organizacija.

- Nakon sastanka sa bezbednosnim institucijama, predstavnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << NATO-a i KFOR-a tokom ove nedelje, biće poznate informacije u vezi sa tvrdnjama da se u Srpskim Pravoslavnim Crkvama na Kosovu krijumčari oružje - izjavio je  Kurti, prenosi prištinska Koha.

Ova se tema potegla nakon izjave poslanice Ališe Kerns na ovonedeljnom zasedanju parlamenta Velike Britanije, u kojoj je iznela optužbe na račun Srpske Pravoslavne Crkve, navodeći da ona učestvuje u švercovanju naoružanja.

Podsetimo, Kfor je demantovao optužbe britanske poslanice.

Ne postoje dokazi o navodnom švercu oružja u pravoslavne crkve koji se obavljao preko administrativne linije između Kosova i Metohije i Srbije - naveli su iz misije Kfor-a za 'Kosovoonlajn'.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.