REŠILI DA MU ULAZE U SNOVE PA PRIČAJU ŠTA NAVODNO SANJA Brutalan odgovor Vučića hrvatskim i nemačkim medijima

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2023, 16:00

REŠILI DA MU ULAZE U SNOVE PA PRIČAJU ŠTA NAVODNO SANJA Brutalan odgovor Vučića hrvatskim i nemačkim medijima

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće obeležavanju Dana sećanja na stradale i prognane Srbe tokom akcije "Oluja" koje se održava u Prijedoru.

Nakon Saveta za saradnju Srbije i Republike Srpske i potpisivanja Sporazuma o izgradnji dva memorijalna centra posvećena jasenovačkim žrtvama - jedan u Gradini, drugi u Beogradu, predsednici Vučić i Dodik obraćaju se medijima.

Predsednik Srbije iskoristio je trenutak da odgovori na natpise stranih medija koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << govore o njemu.

Hrvatski mediji pisali su da "Vučić opet preti",a nemački da sanja o "srpskom svetu i srpskom carstvu".

Vučić je rekao da to nije tačno jer nikada u životu nije upotrebio sintagmu "srpski svet" a pošto ni u rečima ni u delima takvo ponašanje ne mogu da mu pronađu i pripišu, sad su rešili da mu ulaze i u snove pa pričaju šta on to navodno sanja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.