REŠENO UBISTVO ANASTASIJE! Pronađen ključni dokaz, ubica pokušao da sakrije tragove

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023, 22:43

REŠENO UBISTVO ANASTASIJE! Pronađen ključni dokaz, ubica pokušao da sakrije tragove

Ovo otkriće je došlo nakon što je pronađena SIM kartica mobilnog telefona nesrećne devojke.

Prema izveštaju grčkog portala Protothema, mladić iz Bangladeša priznao je da je silovao i ubio mladu Anastasiju Rubinsku (27) na grčkom ostrvu Kos.

Ovo otkriće je došlo nakon što je pronađena SIM kartica mobilnog telefona nesrećne devojke, koja se prethodno smatrala nestalom, ali se zapravo nalazila u forenzičkim laboratorijama grčke policije. Analizom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kartice, stručnjaci se nadaju da će otkriti ključne tragove koji će dovesti do potpunog razjašnjenja ovog zločina.

Telo Anastasije Rubinske, koje je bilo u poodmakloj fazi raspadanja, pronađeno je prethodne nedelje nakon šestodnevne potrage. Ona je nestala 12. juna, a telo je pronađeno umotano u kese za smeće i prekriveno granjem na njivi na Kosu. Ostrvo Kos je mesto gde je Anastasija planirala da radi ovog leta sa svojim partnerom Mihalom Slivinskim, s kojim je bila u vezi od svoje 18. godine.

Nestanak Anastasije je alarmirao vlasti ostrva, koje su kao glavnog osumnjičenog proglasile mladića (32) iz Bangladeša. U početku nije priznao da je ubio devojku, koja je bila poznata po svom prelepom osmehu i ljubavi prema životu i putovanjima.

Još uvek nije jasno koji je motiv ubistva i gde tačno nestanak prelazi u brutalno ubistvo Anastasije. Poslednji put je snimljena sigurnosnom kamerom u ponedeljak 12. juna, nešto posle 19 časova, dok je sama kupovala hranu iz ćevabdžinice u Marmariju.

Nakon sat i po vremena, kamera mini pijace ispred Marmarija zabeležila je mladu ženu koja izlazi iz prodavnice s nekoliko stvari i pivom. Na istom snimku se vidi kako sedi sama na terasi, a potom susreće grupu od četiri Pakistanca.

Oko 21:30, druga kamera je zabeležila trenutak kada se Anastasija sastaje s osumnjičenim mladićem iz Bangladeša, s kojim je imala kratki razgovor pre nego što je sela na njegov motocikl i zajedno su otišli.

Iz analize snimka se može zaključiti da to nije bio njihov prvi susret, što je jedna od misterija u ovom slučaju. Mihal Slivinski (28) tvrdi da ni on ni Anastasija ne poznaju tog čoveka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.