REŠENA MISTERIJA STARA 20 GODINA: Policija rasvetlila ubistvo kod hotela Žemčužina

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2021, 18:52

REŠENA MISTERIJA STARA 20 GODINA: Policija rasvetlila ubistvo kod hotela Žemčužina

Policijau Sočiju razrešila je ubistvo na plaži u avgustu 2001. godine

Tragedija se dogodila u blizini hotela Žemčužina pre skoro 20 godina. Na plaži je pronađeno telo muškarca. Nepoznati kriminalac hladnokrvno je pucao u 42-godišnjeg Tengiza Gavašelišvilija sa tri hica iz pištolja.

Utvrđeno je da je tokom sukoba na muškarca pucano iz vatrenog oružja, nakon čega je napadač pobegao.

Kako prenose mediji policija je utvrdila da je zločin počinio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sergej Četiani, koji je rođen u Sočiju 1940. On i Tengiz Pitsundskii već dugi niz godina imaju značajan uticaj na podzemlje. Dugo je njihov nerazdvojni tandem bio jedan od lidera u zločinačkom svetu Sočija. Neprijateljstvo koje je započelo između njih završilo se pogubljenjem Tengiza. Prema ljudima koji su upoznati sa situacijom, verbalna uvreda porodice Sergeja Četianija bila je razlog za ubistvo.

Kasnije je Četiani počeo da pomaže porodici Tengiza Pitsundskog, očigledno želeći da se iskupi. Međutim, takvo ubistvo, prema nepisanim zakonima u svetu kriminala, kažnjava se smrću. On je ubijen 2003. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.