REM se priseća albuma „Monster“: ‘Nismo želeli da postanemo majmun koji pleše’

Izvor: Danas, 01.Nov.2019, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REM se priseća albuma „Monster“: ‘Nismo želeli da postanemo majmun koji pleše’

Getty ImagesMajkl Stajp: „Nismo želeli slavu, nismo želeli novac, želeli smo da budemo vitalni, kreativni bend.“ Deveti album grupe REM, Monster, najzahtevnija je ploča ovog benda i najviše je od svih polarizovala publiku. Kad se album pojavio 1994. godine, bend je bio na vrhuncu popularnosti, zahvaljujući akustičnoj lepoti i delikatnoj humanosti njihove prethodne dve ploče: […] Članak REM se priseća albuma „Monster“: ‘Nismo želeli da postanemo majmun koji pleše’ se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

REM se priseća albuma „Monster“: 'Nismo želeli da postanemo majmun koji pleše'

Izvor: Radio 021, 01.Nov.2019

Bend se priseća svojih najvećih izazova i albuma Monster koji je objavljen pre 25 godina...Getty ImagesMajkl Stajp: „Nismo želeli slavu, nismo želeli novac, želeli smo da budemo vitalni, kreativni bend."..Deveti album grupe REM, Monster, najzahtevnija je ploča ovog benda i najviše je od svih...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.