Izvor: Istinomer.rs, 29.Jul.2022, 18:19

REM ne menja proveren recept – Pink, Hepi, Prva i B92 dobile frekvencije

Na sednici Saveta REM-a održanoj danas, nacionalne frekvencije dodeljene su istim televizijama kao i prethodni put - Pinku, Prvoj, Hepiju i B92. Radio stanice koje su dobile dozvolu za pružanje ovakve medijske usluge su Hit, Play, Radio S i Radio S2. Otvoren je i konkurs za dodelu pete televizijske frekvencije. Savet je odluke doneo, kako kažu na „profesionalan i odgovoran” način. A šta će da radi ako televizije budu ponovo budu kršile zakone – „o tom potom”. Atmosfera na sednici, kaže Olivera Zekić, bila je fenomenalna.
The post REM ne menja proveren recept – Pink, Hepi, Prva i B92 dobile frekvencije appeared first on Istinomer.

Nastavak na Istinomer.rs...






Povezane vesti

Nacionalne televizije koje su dobile ponovo frekvencije beleže po nekoliko hiljada prekršaja zakona

Izvor: Danas, 29.Jul.2022

Nacionalne televizije Pink, B92, Prva i Hepi koje su danas ponovo dobile nacionalne frekvencije, u prva tri meseca ove godine prekršile su Zakon o oglašavanju skoro 3.000 puta, dok su u prošloj godini, barem prema podacima objavljenim na sajtu REM, napravile 10.000 istih prekršaja.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Istinomer.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Istinomer.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.